HATİCE ÇÜRÜK VE YÖNETİMİNDEN GURURLA VEDA

  • HATİCE ÇÜRÜK VE YÖNETİMİNDEN GURURLA VEDA

    HATİCE ÇÜRÜK VE YÖNETİMİNDEN GURURLA VEDA

    ÖRDEKHACI DERNEĞİNDE SAYISIZ PROJEYE İMZA ATAN HATİCE ÇÜRÜK VE YÖNETİMİNİN GÖREV SÜRESİ SONA ERDİ



    İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Erzincan Otlukbeli Ördekhacı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği 28. Olağan genel kurulunu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. 
     
    13 Ocak 2019 Tarihinde yapılan genel kurulda 2 yıllık görev süreleri sona eren Başkan Hatice ÇÜRÜK ve yönetim kurulu alkışlarla görevlerini yeni yönetime devrettiler.
     
    2017 Yılının Ocak ayında göreve gelen ve 2019 yılının Ocak ayında görevlerini yeni yönetime devreden Hatice hanım ve yönetim kurulu çok sayıda başarılı projeye imza attılar. Yapılan genel kurulda faaliyet raporlarının sunumunda üyelerinden büyük alkış alan Hatice Çürük ve yönetim kurulu 2 yıla büyük hizmetler sığdırmayı başardılar.
     
    Dernek Yönetim Kurulunun Gerçekleştirdiği Çalışmalar.
    Hasta ziyaretleri, Esnaf Ziyaretleri, Yaşlılar ve Dedeler ziyaretleri, Cenaze hizmetleri, Dernek lokalini yenileme, Doğalgaz döşetilmesi, Köyde türbe yanına mutfak ve WC yapımı, Köy ile ilçe arasına ücretsiz servis konulması, Anneler günü kutlaması, Yöresel oyunlar ile düzenlenen piknikler, Kartepe Abant Beypazarı Anıtkabir İlk Meclis turları, Girişimci kadınların kendilerini tanıma ve geliştirme imkanları, 800 Kişilik katılım ile Erenleri anma gecesi, Otlukbeli'ne bağlı köy derneklerini bir araya getirerek Futbol turnuvası başlatmak, Otlukbeli'de bulunan ilkokul için kitap kampanyası düzenlenmesi ve kitapların okula ulaştırılması, Okulun boya ihtiyaçlarının karşılanması, İhtiyaç sahibi çocuklara giyim kırtasiye yardımları gönderilmesi, Hızır lokması, Muharrem yemeği, Ramazan kolisi dağıtımı, Tüm üyelere T-Şört dağıtımı.
     
    2 Yıllık görev süresi içerisinde örnek çalışmalar yürüten Hatice Çürük ve ekibi projelerin çoğunda dernek kasasından değil, kendi çevrelerinden finansman sağlayarak projelerini gerçekleştirdiler. 
     
    Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hatice Çürük şu ifadelere yer verdi: "Görev süremiz boyunca ben ve arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini ve daha fazlasını yapmaya çalıştık. Hedeflerimize ulaşmış bir şekilde görevlerimizi noktalıyoruz. Bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz, onlardan aldığımız güç ile bu projelerimizi gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. Bayrak yarışında her zaman birlikte olacağız, derneğimize, üyelerimize, ilçemize ve köyümüze yapılacak olan her türlü hizmette birlikte olacağız. Görev süremiz bitse bile hizmet aşkımız bitmeyecek."